Indien u dit bericht niet goed kunt lezen kunt u hier de webversie bekijken
Persuitnodiging
4 maart 2014
Vertrek Paralympische snowboarders naar Sochi
Donderdag 6 maart vertrekken de snowboarders van Paralympic TeamNL naar Sochi. Het gaat om Lisa Bunschoten, Merijn Koek, Bibian Mentel en Chris Vos. Zij reizen samen met een aantal coaches en begeleiders een dag voor de opening van de Paralympische Spelen via Moskou naar Sochi. 

Hun vlucht vertrekt om 10.40 uur met vlucht SU2537 van vliegveld Düsseldorf. We verwachten de sporters vanaf 7.30 uur in de vertrekhal. Indien u hier bij wilt zijn, dient u uw aanwezigheid even te melden bij NOC*NSF woordvoerder Geert Slot via geert.slot@nocnsf.nl en bij luchthaven Düsseldorf via www.dus.com/dus/fragen.

Chef de mission Paralympic TeamNL André Cats en de alpineskiërs hebben al kwartier gemaakt in Sochi. De Paralympische Spelen zijn van 7 tot en met 16 maart.


NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.
Ons doel is te zorgen dat iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Dat doen we door voor optimale sportomstandigheden te zorgen voor iedereen in Nederland, via de strategie van meedoen en winnen.
Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.
NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.