Indien u dit bericht niet goed kunt lezen kunt u hier de webversie bekijken
Persbericht
10 april 2014
KNSB/NOC*NSF en Icedôme Almere zetten samenwerking voort
ARNHEM - KNSB/NOC*NSF en Icedôme Almere zetten de samenwerking voort om te komen tot het gebruik van Icedôme Almere als topsportlocatie voor onder meer het langebaanschaatsen, shorttrack, kunstrijden en inline-skaten in Almere. Zij leggen dit spoedig vast in een overeenkomst.

Icedôme Almere rondt de komende weken een periode van intensief overleg af met diverse partijen over de exploitatie en koop/financiering van het complex. In deze periode lag de focus op het verkrijgen van voldoende zekerheden dat de plannen werkelijk worden gerealiseerd conform het eerder gedane aanbod.

NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.
Ons doel is te zorgen dat iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Dat doen we door voor optimale sportomstandigheden te zorgen voor iedereen in Nederland, via de strategie van meedoen en winnen.
Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.
NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.